Vi skal quizze, ja vi skal…

Er du lidt som mig? Bare rolig, det er ikke et trick-spørgsmål. Er du også pjattet med alle disse hersens quizzer, der florerer rundt omkring på nettet? Ja ja, jeg ved det godt, 99% af dem er pop-psykologi af værste skuffe, men de er nu ret sjove. Jeg ræser, som nogle vil vide, en del rundt på dagbøgerne og debatsiderne på Boyfriend. dk og andre steder på nettet. Det er faktisk også ret sjovt. Og naturligt nok på en side som denne, så er der mange indlæg om parforholdets glæder og forbandelser. Der er også en masse fine indlæg om kønsroller og seksualitet.

Jeg tager mig så ofte i at sidde og spekulere lidt på, hvilke typer mennesker, der henholdsvis skriver indlæggene og kommentarerne. Er det en alfa-han med hår på brystet og under fødderne? Eller en ægte pop-tøs? En flammende feminist? Eller noget helt syvende.

Men når alt kommer til alt, så er vi jo to køn herinde: mænd og kvinder (samt alle regnbuens nuancer derimellem). Og her er det så, min hang til quizzer bliver relevant igen. Jeg faldt nemlig over løsningen. Den ultimative måde at finde ud af, om vi mænd f.eks. nu i virkeligheden er så mandhaftige, som vi måske render rundt og tror. Og hvad med jer piger?

Ladies and gentlemen, jeg præsenterer quizzen: Burde du være mand eller kvinde?

Som den modige og frygtløse sjæl, jeg er, har jeg naturligvis taget testen, eller som de siger i TV-køkkenet: Jeg har snydt lidt og tilberedt én i forvejen. I andre skal dog ikke snydes, så her er et link, hvis i vil lege med:

http://quizfarm.com/quizzes/new/TristanWagner/should-you-be-male-or-female/

Jeg indsætter mit eget resultat her:

You Scored as Either

You brain is neither specifically male, nor female in the way you perceive your surroundings. As bad as this may sound to some, it can easily mean that you are capable of combining both gender aspects to your advantage. Rather than being genderless you are possibly able think freely. This does not mean that you are bisexual or androgynous or indecisive, but it might.

Either 64%
Female 61%
Male 36%
Neither 14%

Hmm, nu er jeg så forvirret på et højere niveau. Skal jeg så aflevere medlemskortet til mandeklubben og banke på døren hos damerne? Eller har jeg et ben solidt plantet i hver lejr?

Resultatet kommer nu ikke bag på mig, jeg var i hvert fald godt klar over, at jeg ikke lige var arketypen på en alfahan. Nu er jeg ikke tilhænger af etiketter, men panseksuel (eller biseksuel) er vel et meget godt bud på bagrund af testen her, og det er så heldigt nok, at det passer med min selvopfattelse i øvrigt. Lærte jeg så noget? Nja, måske ikke, men det var da meget sjovt at have en undskyldning til lidt seriøst navleskueri *griner*.

Er de ikke pragtfulde, de quizzer…?

Kan i nu passe på hinanden og jer selv derude.
Knus fra
Prinsen