Homotest

Jubel og glæde! Jeg faldt lige over et link til endnu en i rækken af homotests:
http://www.hw.dk/homotest.asp

Den måtte jeg selvfølgelig lige prøve. Resultatet? 56% homo?!? Hvad man så ellers kan bruge det til. Men okay, det passer vel et eller andet sted meget godt på en gut som mig, der ligger og roder rundt i selvopfattelsen et eller andet sted mellem at være bøsse og biseksuel.

De nærmere detaljer i testen er som følger:

Tiltrækning: 73%
Venner: 64%
På badeværelset: 54%
Medier: 27%
Sport: 77%
Sex: 64%
Tøj: 39%
Karriere: 100%
Bolig: 62%
Teknik: 5%

Den med karrieren morede jeg mig en del over. Jeg tror sgu ikke mine kolleger er klar over, at de har valgt et job, der passer til en 100% homo. Men resten af delresultaterne kan jeg faktisk godt kende mig selv i.

Jeg tror, jeg vil vente noget tid og så prøve at tage testen én gang til, bare for at se, om jeg lander de samme steder.

Anyways, over and out for nu fra Prinsen
Kan i have det – wrauww – rigtigt fantastisk (sorry, fik lige et Kim Schumacher flashback).

Knus og kram fra 56% homoen