En bytter?

Hvor går man hen, hvis man gerne vil have en uges ferie byttet? Det har godt nok været en underlig en af slagsen, den her vinterferie. Planen var, at jeg skulle bruge ugen på dels at slappe lidt af, selvfølgelig, men også på nogle af de ting, jeg konsekvent har gået og udsat: rydde lidt op, ommøblere og få lidt styr på min bogsamlings eksponentielt voksende bunker.

Sådan blev det ikke. I stedet lagde min gamle far sig med en lungebetændelse, så jeg har brugt hovedparten af ugen på at dyrke mit Florence Nightingale-gen. Selvfølgelig var det held i uheld, at han fik den her grimme tur, netop når jeg havde ferie. Men det vendte godt nok lidt op og ned på planerne. Og for så ligesom at sørge for at sætte en dejligt solid prik over det berømte i, så er jeg nu selv igang med en solid gang forkølelse… *hrmpf*.

Okay, jeg fik da presset et par biografbesøg og lidt sjov i Body-Bio ind mellem mine sygepleje-gerninger. Men jeg sidder nu her og føler, at min vinterferie på en eller anden måde muterede til et eller andet tvivlsomt.

Nå, jeg må se frem til den uges påskeferie, jeg har arrangeret. Og dér vil jeg ikke lægge så meget som en eneste plan. Ingen, nix, nada, kein, none…

Og nu må i have mig undskyldt, jeg vil slæbe mit slidte legeme over i svømmehallens dampbad og sauna. Selv om jeg inderst inde godt ved, at det ikke hjælper et hammerslag på snotteriet, så kan det vel for pokker heller ikke skade. Og måske sidder der en lækkermås eller to derovre, som jeg kan nyde synet af….

Slut her fra vinterferiens frontlinjer,
Pas nu lige på jer selv og hinanden
Knus fra
Prinsen