Av min røv – øh, bagdel!

Nej, der kommer ikke en længere redgørelse for en seksuel eskapade med en fyr udrustet som et baseball bat, det er langt mere kedeligt.

Jeg har været på kursus her mandag, tirsdag og onsdag. Og min røv er åbenbart helt ude af træning. Jeg har for år tilbage gennemført en længere videregående uddannelse, så jeg burde jo ikke være uvant med at sidde på skolebænken. Men lige nu mangler jeg næsten en af de der oppustelige tingester til at sidde på, som man ser på film…. Det var da ellers okay stole, men der er åbenbart gået prinsessen på ærten i min bagdel.

Og som om det ikke var slemt nok, så opdagede jeg til min store overraskelse, at jeg ikke kan samle mig til syv-otte timers undervisning fra en ellers udmærket underviser. Det meste, hun sagde fra frokost og frem, fortaber sig mere eller mindre i tågerne. Og nej, der var ikke elefantbajere på frokostmenuen. Jeg tunede simpelthen ud. Det er sgu da lidt skræmmende. Er det alderen, der presser på, eller er det igen det med at være ude af form?

Hmm. Nå, nu er det så tilbage til den normale trædemølle fra i morgen. Måske skulle man overveje noget aftenskole eller noget! Bare for ikke at gå helt i stå. Jeg prøvede Folkeuniversitetet tidligere her i år, men der var for meget “65 Rejser” over den oplevelse. Det var stort set kun pensionister, der tog forskud på højskolesæsonen. Ikke et ondt ord om nogle af delene, men det var ikke lige det, jeg håbede på. Sidder du og hopper med en genial idé, eller har du ligefrem nogle gode erfaringer, du vil dele, så skrive da endelig.

Kan i nu være søde, artige og passe på jer selv og hinanden.
Nu vil prinsen pleje sin bag resten af dagen, hesten har fået fri, bare tanken om sadlen…

Knus
fra
Prinsen på Ærten.