Tid til at klø sig lidt på nødderne

De filosofiske altså. Ordet ‘nej’ er så dejligt enkelt. Det er kort. En stavelse. Det kan defineres som det modsatte af ja. Der burde faktisk ikke være de helt uoverstigelige problemer med at fatte indholdet og meningen, vel?

Hvorfor er der så nogle mennesker, der bare ikke forstår et nej? *suk*

Nå, vejret er godt. Lomborg har tonet rent flag og er nu officielt et dampbarn. Bjørn in the skies with diamonds. Venstre-løverne er deporterede til en ø i Atlanten. Pia rindaliserer kulturen på det fornemmeste. De brølende kronhjorte ved skovsøerne kan imødese gyldne stunder, de kulturradikale et forhøjet blodtryk. Det er weekend. Der er lang tid til, man skal på job. Så man skulle da være et skarn, hvis man ikke var nærmest lykkelig. Nu skal jeg bare lige have fikset det der nej-problem. Den nød må da kunne knækkes!

Kan i alle have en absolut bedårende weekend.
Knus fra
Prinsen