Tryllefløjtende shopping!

Nu står den ikke længere. Verden altså. Jeg var ude og motionere dankortet en kende tidligere i dag. Blandt mine øvrige indkøb løb jeg hjem med Mozarts samlede værker. 170 (!) cd’er til den fyrstelige sum af 249,95 kroner i TP Musik oppe på Gammel Kongevej.

Det er sgu da billigt. Og det er faktisk glimrende indspilninger. Ikke gamle monoplader, der har fået en tur med pudsekluden, men digitale optagelser fra dette årtusinde. Hvordan i alverdens riger og lande, den handel kan kaste noget af sig for musikere, pladeselskab med videre, aner jeg ikke. På den anden side har jeg lagt størstedelen af min ungdoms lønudbetalinger i netop den butik og branche, så jeg har ikke helt dårlig samvittighed over mit lille kup 🙂

Nå, nu må i have mig undskyldt. Jeg har netop indkøbt den smukkeste himmelblå, pailletbesatte burka og vil promenere den – og mig selv – en tur her i denne smukke sensommeraften på Frederiksberg. Bare jeg nu ikke render ind i og ryger i tøseslagsmål med N. Khader (p.t. – i skrivende stund – fra de konservative, men mon ikke Søren Krarup headhunter ham snart). Jeg slås ikke fair, bare så han ved det…

Velsignede hilsner fra
Prinsen