Kære brødre og søstre – af alle køn – og mindre kønne.

Jeg bringer eder vidunderlige tidender: Pia Kjærsgaard, også kendt som Den Onde Heks fra Nord, har tabt slaget. Nederlaget er uomgængeligt. Danmark er nu et ægte multikulturelt sted. På min royale færd ud i riget på ryggen af min trofaste ganger kom jeg i dag forbi Beviset. Det ligger i Danmark. På Englandsvej. Og bærer det franske navn ”La Maison”. Der er tale om en pakistansk restaurant. Der sælger den italienske spise pizzaer. Mere regnbuefarvet, multikulturelt og hallalhippievenligt kan det ikke blive. Jeg bukker mig i støvet for dette skønne spisested. Hvem ved, måske er personalet kinesere, rengøringsmanden fra Filippinerne og regnskabschefen en skotte. De sidste ting har jeg ikke empiriske beviser for, men det ville da sætte prikken over det berømte i – ikke sandt?

Hej så længe, tororane, see ya, salut, auf Wiedersehen, khairete, aloha, shalom, salaam og andet godt fra same skuffe. Kan i være nogle artige mennesker, pas på jer selv og hinanden.

Knus fra Prinsen, nu med Beviset.