Jeg valgte at afspadsere noget overarbejde i dag. Og så stod jeg jo lige pludselig med noget ekstra tid på hænderne. Hvad gør en klog? Aner det ikke, for jeg er ikke klog. Så jeg gik i Body Bio. Min faste læser vil vide, at det er et emne, jeg har skrevet om ofte før i tiden – altså sexbiffer og bøssesaunaer. Især min gamle jagtmark på Kingosgade. Men det var faktisk pænt længe siden, min hest havde gumlet på høet i krybben dernede.

Stedet ligner sig selv, helt ned til den flinke unge fyr i indgangen. Desværre er der også andre ting, der ikke har ændret sig. Også det har jeg hældt vand ud af ørerne om tidligere, jeg taler om de professionelle, betalingssex, ludere, trækkerdrenge – kært barn har mange navne. De spøger stadig i de mørke gange dernede. Og det pisser mig stadig af. Hvis jeg ville betale for et knald, var jeg gået på bordel eller til thai massage. Når jeg går i sauna eller bio, er det for at hygge mig med andre fyre, der har samme lyster. Ikke for at rende spidsrod mellem folk, der vil have mine penge. Jeg forstår ikke, at BB ikke jager dem væk. Måske er der indgået en våbenhvile, måske får de en bid af kagen, jeg aner det ikke. Men det ødelægger oplevelsen for mig. Det smadrer den følelse af, hmm, hvad er ordet, jeg leder efter? Følelse af lighed. Følelse af at alle er der for det samme.

Nå, det hele skal ikke være negativt. Jeg fik, hvad jeg kom efter. Eller burde man sige, jeg kom, hvad jeg fik efter? Det vil jeg overlade til andre sprognørder at lege med.

Og så må i have mig undskyldt. Jeg skal have surret hesten fast, boltet dørene og hamret plader for vinduerne. Ifølge vejret på TV2 er det det eneste rigtige at gøre. Jeg elsker deres drama, efter Peter Tanev er kommet til at styre den biks. Operaer er det rene vand ved siden af 🙂

Kan i nu passe på hinanden i orkanens øje.
Knus
Prinsen