Ja, undskyld den noget bramfri overskrift. Men det var det. Jeg har måtte sætte den skide hest i garage et par dage. Søndag aften fik jeg det mærkeligt. Det var starten på en ordentlig omgang mavekneb. Først troede jeg, det var Roskildesyge. Det har jeg haft en gang før, og det er tre dage for fuld hornmusik. Men det var vist “kun” en madforgiftning i den mildere ende. Min mistanke falder på to ting: en færdiglavet moussakka eller en ditto blandet salat. Sidstnævnte er min hovedmistænkte, da moussakkaen jo skulle en tur i ovnen, hvilket burde dræbe baktusserne Så salaten. Måske har dem, der har rodet med salaten ikke haft øje for hygiejnen. Men hvad skal man gøre som forbruger? De der færdigblandede og vaskede salater er jo netop beregnet til at spise lige ud af æsken. 

Nå, jeg er ikke længere at tælle blandt de faste installationer på toilettet, men kroppen er noget brugt. Der går vist lige et stykke tid, før jeg skal have færdigblandet salat igen!