Hej bloggeritos og godt nytår. Jeg håber, i er kommet godt og sikkert ind i 2011.

Hører i nogensinde radio? Til de unge: det er sådan lidt ligesom fjernsyn, bare uden billeder. Ganske kuriøst. Nå, men det gør jeg altså. Gennem hele december har min radio stået på Pop FM, der har leveret sprød julemusik 24 timer i døgnet, guf for en gammel nisse som mig.

Forleden var jeg så ved at få risengrøden i den gale hals. Og der skal sgu ellers noget til. Først var jeg sikker på, jeg havde hørt forkert, men nej. de kører sgu en serie reklamespots for en datingside her i landet (jeg vil ikke give siden reklame ved at nævne navnet). Hele konceptet ved den pågældende side er enkelt: utroskab.

Okay. Jeg er ingen bly viol, og hvad folk laver i høet, rager mig en skid. Alligevel virkede både reklamen og datingsiden grænseoverskridende på mig. Det er i hvert fald første gang, jeg har hørt en reklame eksplicit anbefale sidespring som løsningen på et dårligt (sam)liv. Føler du dig ikke værdsat? Ikke begæret? Mangler dit liv krydderi? Få en elsker(inde). Det er budskabet.

Jeg kan sagtens veje for og imod. Sider som Scor, Dating.dk eller Boyfriend (for blot at nævne et par stykker) bliver naturligvis brugt til det samme formål. Men for mig er der alligevel en forskel. De nævnte sider er for mig en slags elektroniske klubber, hvor man kan mødes, flirte og hygge sig. Og folk kommer af mange grunde. Tilhængere af utroskabssiden kunne hævde, at det er hykleri, når en bruger af Boyfriend (som mig) rejser børster over den kontante og ligefremme fremgangsmåde på den anden side. De skjuler intet, men spiller med åbne kort.

Alligevel bryder jeg mig ikke om reklamen. Eller siden, den pusher.

Hvad synes du, kære læser?