Se & Hør outer folk fra Scor.dk

Når jeg sådan kigger mig selv dybt i øjnene i spejlet, så synes jeg ikke, jeg ser en specielt sippet person. Tværtimod. Jeg har set lidt af hvert, gjort lidt af hvert – og har det fint med det. Så jeg plejer ikke at stå forrest i køen, når det handler om moralske opstød. Live and let live, ikke sandt. Hvad voksne folk frivilligt finder ud af under dynen, er deres sag.

 Som den kloge læser (har jeg andre) nok har regnet ud, er der bagt op til et “men”.

Og lad os så det da. Altså få moralske kvababbelser, MEN…

Jeg fik sgu kaffen galt i halsen, da jeg læste ugens udgave af Se & Hør. Man skal jo følge med i sladderen. Denne uge har de en artikel om en forhenværende TV-kendis, der har en profil på Scor. No biggie, måske. Men de outer ham med navn, og hvad der ligner private sexfotos fra hans profil.

Online-udgaven ligger her, der er ikke de nævnte fotos. Men så ved i, hvad jeg snakker om:

Det overskrider mine grænser for almindelig pli og anstændighed. Mandens profil, der også er afbilledet i bladet, er uden hans navn og uden profilfoto, hvilket turde antyde, at han ikke ønsker at stå frem offentligt, ikke sandt. Alligevel buldrer bladet på med oplysninger om dette og hint.

Nu er de fleste af os på nettets diverse datingsider og sociale sites nok hverken kendte eller specielt interessante for ugebladene, men det giver alligevel stof til eftertanke. I hvert fald for mig. Bladet kan sikkert være totalt ligeglade. De får måske et rap over nallerne på nogle tusinde kroner, men de er sikkert tjent hjem på det øgede bladsalg.

Jeg sidder i hvert fald med en dårlig smag i munden. Og en beslutning om at skifte sladderblad.